Соціальний проект доступної глюкометрії від Longevita та ЮГМЕДконтракт. Магазин " Ваше здоров'я та краса".

 Війна прийшла до кожного з нас. На жаль, стрес негативно позначається на всіх людях в країні, а особливо людях, з таким захворюванням, як із цукровий діабет (ЦД) і призводить до декомпенсації навіть у тих, хто раніше був компенсованим за рівнем глюкози в крові.

     На сьогоднішній день в Україні спостерігається значне зростання ЦД у людей з інсулінорезистентністю на тлі хронічного стресу. Також ЦД "молодіє" і з кожним роком зростає захворюваність на ЦД серед дітей та підлітків.

     Саме тому - український дистриб’ютор ЮГМЕДконтракт під патронатом Австрійського бренду медичної техніки Longevita (VAMA Holding GmbH) вирішили допомогти людям  з ЦД та розробили масштабний соціальний проєкт: «Доступна глюкометрія для всієї родини 2023», адже допомагаючи один одному, ми наближаємо нашу Перемогу!

 

     Ми надаємо можливість кожному придбати набір Глюкометр Longevita FAMILY (Австрія) та тест-смужки до нього спеціальній, соціальній ціні:

     - Глюкометр Longevita FAMILY – 250 грн (у наборі: глюкометр, тест смужки 10 шт., ланцетний пристрій (для проколу), ланцети 10 шт., 3 шт. контрольні розчини, пластиковий футляр для зберігання).

/ua/item_n24549.htm

 

     - Тест смужки Longevita FAMILY 50 шт. – 199 грн

/ua/item_n24550.htm

https://med-magazin.ua/ua/news/view/413/


 // Автор:

Банер

Карта