Запрошуємо вас підписатися на нашу нову сторінку в Фейсбуці

Шановні друзі!  
Запрошуємо вас підписатися на нашу нову сторінку в Фейсбуці: 
https://www.facebook.com/4life.ua  
Ця сторінка створена для широкого кола читачів з метою інформування щодо продукції компанії 4Life – Трансфер Факторів. Компанія 4Life уважно вивчає всі новітні дослідження в області імунної системи і її підтримки. З 1998 року 4Life Research створює високоякісні продукти, що сприяють нормальному функціонуванню імунної системи і покращенню загального самопочуття.  
Продукти лінії 4Life Трансфер Фактор отримані із коров’ячого молозива і жовтків курячих яєць і являються гіпоалергенними імуноцевтиками, що містять цитокінові фракції, ідентичні лейкоцитарним цитокінам. Вони фактично навчають імунну систему: 

Розпізнавати мікроби, що потрапляють в організм та інші потенційні загрози. 

Відповідати на ідентифіковану загрозу найбільш ефективно. 

Запам’ятовувати як діяти у випадку повторення проблеми.  

Перевагами їх застосування перед відомими ендогенними імуномодуляторами можна назвати природний характер, універсальний механізм дії і відсутність протипоказань. 
Центр Трансфер Фактор Україна буде детально повідомляти читачів, лікарів, пацієнтів і кожного, хто зацікавлений вести здоровий спосіб життя, щодо кожного продукту компанії 4Life. На нашій сторінці ви знайдете цікаві факти про імунітет, програми та схеми прийому продуктів і багато цікавої і корисної для вашого здоров’я інформації. 
 Будемо вдячні, якщо ви запросите своїх друзів підписатися на нашу сторінку ФБ.

З повагою, 
колектив Центру Трансфер Фактор Україна, 
м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф. 22 
тел.: 38-044-592-97-98 
097-113-14-15 
063-113-14-15 
095-113-14-15 
Наш саи?т: http://www.transferfactor.in.ua


 // Автор:

Банер

Карта