Лікарі про медреформу.

Що очікує медичну галузь у найближчій та віддаленій перспективі?

10 липня. 16.00 - Презентація видання “Золоті сторінки української медицини”.

Організатори: Національна академія медичних наук України; Конфедерація журналістів України.

Учасники: Віталій Цимбалюк - президент НАМН України; Тетяна Гарник - президент Асоціації фахівців із народної та нетрадиційної медицини України; Мирослав Шекета - заслужений лікар України; Ігор Чермак - заслужений лікар України; Микола Голомша - політичний і громадський діяч, заслужений юрист України; Ольга Ошитко - модератор. 

Довідково. Видання “Золоті сторінки української медицини” є спробою дослідити медичну реформу в Україні крізь призму нарисів про життя та діяльність знакових особистостей у галузі медицини та їхнє бачення організаційного і правового забезпечення реформування системи охорони здоров’я України.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі презентували книгу "Золоті сторінки української медицини"

В понеділок, 10 липня, в Національній інформаційній агенції Укрінформ презентували видання "Золоті сторінки української медицини".

Національна академія медичних наук України спільно Українською конфедерацією журналістів підготували та випустили книгу "Золоті сторінки української медицини", в якому представлені нариси життя та професійного досвіду відомих українських медиків, повідомляє кореспондент Укрінформу.

В книзі презентовані національні надбання медичної галузі країни. 

Також у книзі представлені нариси, присвячені таким постатям в українській медицині, як Микола Амосов, Георгій Книшов, лікарям-практикам, які здійснюють свою професійну діяльність на сьогодні. Крім того, в книзі представлені нариси про громадські організації, які займаються питаннями медицини, професійні асоціації лікарів різних спеціальностей, лікарські династії. Окремі розділи присвячені навчальним закладам, які готують фахівців медичної галузі, та санаторно-курортним закладам. 

ukrinform.ua


 // Автор:

Банер

Карта