VIII МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ

актуальність, компетентність, масштаб

Форум – визнана авторитетна платформа для конструктивного діалогу науковців і практиків у сфері охорони здоров’я

 

VIII МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ: актуальність, компетентність, масштаб

Запрошуємо керівників закладів охорони здоров’я всіх форм власності, їхніх заступників, лікарів усіх спеціальностей, головних медсестер та інших фахівців у сфері охорони здоров’я відвідати VIII МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ «Інновації в медицині – здоров’я нації», що відбудеться 25-27 квітня 2017 року в Києві (ВЦ «КиівЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б).

Науково-практична програма Форуму реалізується в рамках VI МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОНГРЕСУ «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України»). Це понад 70 заходів (симпозіумів, конференцій, практичних шкіл, майстер-класів) за 22 напрямами, під час яких свої доповіді представлять понад 800 доповідачів – провідних українських та зарубіжних експертів у сфері медичної науки і практики.

Під час роботи практичних шкіл можна побачити новітнє обладнання в дії, тестувати його, отримати консультації експертів.

ВПЕРШЕ у рамках Форуму відбудеться МІЖНАРОДНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ КОНГРЕС — ключова подія для фахівців цієї галузі, учасників ринку стоматологічних послуг.

 

Відвідувачі Форуму мають можливість ознайомитися із сучасним медичним, стоматологічним та зуботехнічним обладнанням, інструментарієм, матеріалами, медичними виробами, фармацевтичною продукцією та іншим на спеціалізованих виставках:

MEDICAEXPO – Міжнародна виставка охорони здоров’я

DENTALEXPO – Міжнародна стоматологічна виставка
PHARMAEXPO – Міжнародна фармацевтична виставка
 

Розширюйте професійні горизонти, підвищуйте кваліфікацію*, обмінюйтеся досвідом з колегами, отримуйте поради експертів, дізнайтеся про новітнє обладнання та технології для на заходах VIII МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ!

Участь БЕЗКОШТОВНА за умови реєстрації!

Ознайомитися з програмою Конгресу та зареєструватися на обрані заходи

* Конгреси вносяться до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій». Учасники науково-практичних заходів Конгресів отримають СЕРТИФІКАТИ про підвищення кваліфікації.

 // Автор:

Банер

Карта